Escaperooms

In onze escaperooms gaat de deur tijdelijk op slot en jij moet (samen met anderen) zo snel mogelijk uit de kamer(s) ontsnappen. ... In onze escaperoom word je met meerdere mensen in een kamer of omgeving gezet waar puzzels en raadsels aanwezig zijn die jij moet zien te ontdekken en oplossen om binnen een bepaalde tijd de deur te kunnen openen.

Online
escaperooms

Wil je in deze tijd medewerkers verrassen en motiveren? Onze online escaperooms kun je inzetten voor een bedijfsuitje, een vrijmibo of een kerstuitje. Op deze manier blijven medewerkers verbonden. Onze opdrachtgevers gebruiken onze online escaperooms voor teambuilding, medewerkersbetrokkenheid en professionele ontwikkeling.

Escaperooms
op maat

Iedere organisatie heeft een uniek verhaal te vertellen aan haar klanten, medewerkers en andere relaties. Vertel uw unieke verhaal door gebruik te maken van de kracht van het spel. Wij zijn gespecialiseerd in het omvormen van uw verhaal tot een spelvorm op maat en zorgen ervoor dat de ervaring de spelers prikkelt om met uw boodschap aan de slag te gaan.

Escape Events Europe B.V. | Witte de Withstraat 180 | 1057 ZL Amsterdam | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | +31 20 2101 911